Program de lucru extins la Serviciul de Pașapoarte

sediul Serviciului de pașapoarte

Numărul mare al solicitărilor privind eliberarea documentelor de identitate necesare celor ce călătoresc în afara UE i-a determinat pe polițiștii de la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte (SPCP) din Botoșani să extindă perioada cu program prelungit. Astfel, până pe 31 august, angajații serviciului vor continua să muncească în intervalul orar 8.00-20.00, de luni până vineri. Este vorba de o prelungire cu două săptămâni, față de perioada estimată inițial.

Așa cum a explicat comisarul șef Alin Popovici, șeful SPCP Botoșani, platforma online pe care se pot face programările a fost setată astfel încât botoșănenii, sau cetățenii români din alte județe, care doresc să solicite un pașaport, să se poată programa și după 13 august conform programului de lucru de 12 ore pe zi.

„Apreciez sincer modalitățile pe care le găsesc colegii mei de la Serviciul de Pașapoarte pentru a veni în întâmpinarea botoșănenilor ce au nevoie de această structură. Știu că nu e ușor, sunt doar 13 lucrători în acest serviciu, într-o perioadă în care și ei au dreptul la concediu de odihnă. Reiau rugămintea lor către botoșăneni – programați-vă online pe platforma epasapoarte.ro și, înainte de a veni la sediul Serviciului de Pașapoarte, asigurați-vă că aveți toate actele și documentele necesare la dumneavoastră; informați-vă din timp, ca să meargă toată procedura cât mai ușor posibil”, a spus prefectul Dan Nechifor.

 

Deja ai votat!