Femeia din Pomârla, dată dispărută, a fost găsită în viață. Succes al polițiștilor, după o operațiune de proporții

o parte dintre cei care au participat la căutări

Femeia în vârstă de 66 de ani, din comuna Pomârla, care a fost dată dispărută de membrii familiei în urmă cu câteva zile, a fost găsită de polițiști. „Femeia a fost identificată, astăzi (n.r. – joi, 12 august a.c.), în jurul orei 11, în extravilanul localității Racovăț, la o distanță de aproximativ un kilometru de domiciliu, într-o zonă cu vegetație înaltă și rugi de mure”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Peste 30 efective formate din polițiști, pompieri, polițiști de frontieră însoțiți de un câine de urmă și voluntari au participat, timp de peste două zile, la desfășurarea activităților de căutare.

„Au fost scotocite zonele din proximitatea locuinței, zonele din extravilanul localității și cele cu vegetație înaltă, precum și iazurile din localitate, pe o suprafață de aproximativ 6 hectare de teren”, a adăugat Delia Nenișcu..

Femeia a fost preluată de un echipaj de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Dispariția Auricăi Ionel a fost sesizată pe marți, pe 10 august a.c. Atunci, polițiștii botoșăneni au fost anunțați că femeia a părăsit domiciliul în data de 9 august a. c. și nu a revenit și nici a contactat familia. Reprezentanții IPJ au declanșat căutările, fiind solicitat inclusiv sprijinul populației. A urmat o operațiune de proporții, în care au fost implicați zeci de polițiști și de voluntari. Eforturile au dat rezultate astăzi, când femeia a fost găsită în viață. Polițiștii așteaptă acum ca botoșăneanca să-și revină, după care vor încerca să vorbească cu ea pentru a afla ce s-a întâmplatîn tot intervalul în care a lipsit de la domiciliu.

 

Deja ai votat!