Spectacole susținute de actorii Teatrului „Vasilache”, la Suceava

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” vor susține în acest weekend patru spectacole în cadrul evenimentului „Poveşti Medievale în Cetatea de Scaun a Sucevei 2021”, organizat de Muzeul Naţional al Bucovinei din Suceava.

Reprezentațiile artistice vor fi prezentate publicului sâmbătă, pe 14 august și duminică, pe 15 august. Sâmbătă de la ora 10.00 va fi prezentat spectacolul „Punguța cu doi bani”, de Ion Creangă, iar de la ora 12.00 „Soacra cu trei nurori”, de Ion Creangă. De asemenea, duminică  de la ora 10.00 actorii teatrului „Vasilache” vor juca în spectacolul „Rămăşagul lui Păcală”, după Ion Creangă, Ioan Slavici şi Poveşti populare româneşti, iar de la ora 12.00 în spectacolul „Legenda Cetății Neamţului”, după George Coşbuc.

Tot în acest weekend și actorii Teatrului „Mihai Eminescu” vor prezenta publicului sucevean Piesa de teatru „Apus de soare” de Barbu Ștefănescu Delavrancea. Reprezentația se va desfășura pe pe 13 august, începând cu ora 18.40, pe 14, de la ora 18.00 și pe 15 august, de la ora 18.30.

Deja ai votat!