Lucrări la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”

Până să fie alocate fonduri prin Compania Naţională de Investiţii pentru Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, au fost făcute unele lucrări de către muncitorii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA). „Am făcut nişte reparaţii ample, la acoperiş, în regie proprie. Am mai etanşat pe sus, unde erau porţiuni de tablă ruginite şi perforate. Am urcat oamenii noştri cu o nacelă şi am reparat acoperişul”, a declarat Eugen Ţurcanu.

Oficialul a adăugat că nu au mai fost aşteptate fonduri de la nivel central pentru că „nu mai era mult şi făceam piscină în interiorul Sălii Polivalente”.

Pe nişte porţiuni de pardoseală, unde erau infiltraţii, am spart, am pus membrană şi acum reparăm tot noi”, a mai spus oficialul.

Despre necesitatea efectuării unor lucrări la Sala Polivalentă se vorbeşte de câţiva ani. În luna iulie a anului trecut, primarul Cătălin Flutur anunţa că pe lista CNI se afla reabilitarea Stadionului Municipal, dar și Sala Polivalentă, care necesită reparații.

Sala Polivalentă a fost începută în anul 1986 şi finalizată în anul 2008. Obiectivul a fost inaugurat pe 25 octombrie 2008 şi poartă numele multiplei campioane olimpice Elisabeta Lipă, originară din Cândeşti – Botoşani.

Deja ai votat!