Tânără sechestrată și violată de doi indivizi. Agresorii au fost reținuți de polițiști

Doi indivizi care au sechestrat și violat o tânără de 24 de ani au fost reținuți joi, pe 12 august a.c., de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale. Cei doi suspecți, de 24 și 15 ani, ambii din municipiul Botoșani, au fost acuzați de viol în forma continuata și lipsire de libertate și urmează să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia, în luna mai 2021, ar fi obligat victima, o tânără de 24 de ani, sa ii însoțească în mașină, pe un teren din extravilanul comunei Mihai Eminescu și ulterior, într-o zona din municipiul Botoșani, unde, ambii, prin constrângere și violențe, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor, iar pe baza probelor adunate în urma investigațiilor, pe numele agresorilor au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentați în fața instanței de judecata cu propunere de arestare preventivă.

 

Deja ai votat!