Sprijin de la Asociaţia „Scut Botoşănean” pentru proiectul Casa Nicolae

Asociaţia „Scut Botoşănean”, condusă de Bogdan Cărăuşu, sprijină proiectul ambiţios demarat de Asociaţia HAPPY, denumit „Casa Nicolae”. „Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a ajutat să fim, din nou, de folos aproapelui nostru! La finalul săptămânii trecute, o echipă formată din tineri voluntari ai asociației noastre s-a mobilizat pentru a da o mână de ajutor fraților de la asociația Happy. Împreună am participat la lucrările pe care cei de la Happy le desfășoară pentru finalizarea proiectului <Casa Nicolae>. Un proiect ambițios, prin care se dorește rezolvarea situației dramatice a oamenilor fără adăpost din Botoșani.

Într-o atmosferă frățească și tinerească, am pus și noi umărul pentru a fi cu un pas mai aproape de realizarea acestui proiect drag sufletului nostru. Fapte bune pentru Botoșani!”, a declarat Bogdan Cărăuşu.

Casa Nicolae – așezământ pentru bătrânii bolnavi, abandonați și fără adăpost

Casa Nicolae se află la ieșirea din comuna Frumușica, într-un cadru natural deosebit, cu livadă, vie și o grădină pe care gazdele intenționează să o folosească pentru a cultiva legume. Casa Nicolae va fi deschisă în iarna anului 2021 pentru a oferi locuințe private bărbaților și femeilor singure fără adăpost.

Potrivit conducerii Asociaţiei HAPPY, în fiecare zi se lucrează la Casa Nicolae. „Până în acest moment avem: – geamuri de termopan montate, uși metalice, pereții placați cu rigips, terasa exterioara și fațada casei în lucru. Urmează lucrări complete la instalația electrică – deja ne-am panicat când am aflat cât costă, este nevoie și de centrală, calorifere  – partea cea mai costisitoare a proiectului. Să mai spunem că trebuie pus parchet, gresie, faianță, obiecte sanitare …până să ajungem la mobilier lista este lungă! Am pornit acest proiect doar cu încredere și speranță in Dumnezeu și tot cu ajutorul LUI îl vom și finaliza! Lucrurile se fac cu oameni și prin oameni!”, a transmis conducerea asociaţiei.

Cei care doresc să ajute Asociaţia HAPPY pentru a finaliza acest proiect o pot face donând orice sumă în conturile:

Cont RON: RO 71 RNCB 0041 1470 3703 0001

Cont Euro: RO 44 RNCB 0041 1470 3703 0002

Cont USD: RO 17 RNCB 0041 1470 3703 0003

COD SWIFT: RNCBROBUXXX

COD BIC: RNCB

BANCA COMERCIALA ROMANĂ – BCR

REVOLUT  – 0756 314 281  (cu mesajul – casa nicolae).

Deja ai votat!