Peste 700 de slujbe vacante în județ

Botoșănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au în această săptămână la dispoziție 765 de slujbe vacante. Potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Astfel, Teatrul „Mihai Eminescu” angajează un şef de birou administrativ. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare şi minim şase ani vechime. De asemenea instituţia caută şi un director artistic, funcţie pentru care doritorii trebuie să aibă studii superioare în domeniu şi cinci ani vechime.

O altă instituţie care face angajări este chiar AJOFM, unde sunt vacante două funcţii de consilier principal. Persoanele interesate de această slujbă trebuie să aibă studii superioare și experiență de cinci ani. Salariul oferit este de 5.236 lei.

În mediul privat sunt disponibile posturi de asistent medical generalist, tehnician dentar, dar și asistent manager, agent de vânzări, agent curier, agent poștal sau secretară. De asemenea, și în această săptămână, sunt disponibile slujbe și în domeniul constucțiilor, unde se caută zidari, zidari rosar-tencuitor, fierar betonist, dulgher, faianțar, mozaicar sau zugrav.

Lista locurilor de muncă aici.

Deja ai votat!