Service Dacia deschis la Botoşani

Veşti bune pentru miile de posesori de autoturisme Dacia din judeţul Botoşani. Astfel, după ani de zile în care erau nevoiţi să bată zeci sau sute de kilometri până la un service autorizat Dacia din Suceava sau Iaşi, datorită aglomerației, din această vară compania Renault a decis să îşi mărească reprezentanţa service-ului în Botoşani. Pentru asta reprezentanţii companiei au ales unul dintre cele mai mari şi vechi service-uri din judeţ, respectiv Tridex.

Contractul de colaborare a fost obținut în urma auditului realizat în luna mai pentru verificarea îndeplinirii criteriilor de selectivitate calitativă obligatorii  și a analizei interne realizată de Groupe Renault. „Mărturisesc că a fost o perioadă plină de provocări pentru noi toți, de efort susținut, de investiții, dar, să vedem acest vis concretizat este cea mai mare bucurie. 3 ani de muncă, peste 500.000 de euro și o echipă formidabilă, așa aș putea sintetiza acest demers. Ne propunem și pentru viitor obiective ambițioase, proiecte care vor schimba în bine viața botoșănenilor”, a declarat Claudiu Niculăeș, Administrator Tridex Service.

Tridex Service oferă clienților servicii de înaltă calitate utilizând echipamente moderne și performante, asigurând în același timp unele dintre cele mai bune condiții de lucru pentru angajații săi.

Deja ai votat!