Botoşăneanul care a câştigat aproape un milion de euro la Loto şi-a revendicat premiul

Câştigătorul premiului de categoria Loto 6/49 din data de 12 august şi-a ridicat astăzi câştigul. Acesta s-a prezentat astăzi la sediul central al Loteriei Române pentru a-şi revendica premiul în valoare de 4.434.971,20 lei (peste 902.000 de euro).

Câştigătorul este dintr-o localitate din judeţul Botoşani, are în jur de 55 de ani şi se consideră un om simplu şi credincios şi este un familist  convins. Acesta nu a dorit să-şi facă publică identitatea, însă a spus că joacă constant la Loto 6/49, de peste 20 de ani, aceleaşi numere, acestea având semnificaţie personală. Chiar dacă de-a lungul anilor a câştigat doar premii mici, botoşăneanul a mărturisit că a fost convins că, la un moment dat, perseverenţa îi va fi răsplătită.

„Ne-a povestit că joi, pe 12 august a.c., nu a reuşit să ajungă la timp acasă pentru a urmări în direct tragerile loto, aşa cum obişnuieşte, şi că a aflat care au fost numerele câştigătoare la jocul preferat şi faptul că este marele câştigător la Loto 6/49, în aceeaşi seară, de la o rudă apropiată care urmărise emisiunea Românii au Noroc. Ne-a declarat că va continua să joace ca şi până acum, atât la Loto 6/49 cât şi la Loto 5/40 şi Pronosport, şi că spera să mai câştige premii mari”, au transmis reprezentanţii Loteriei.

Acesta a transmis şi un mesaj pentru ceilalţi jucători. „Să nu vă pierdeţi niciodată încrederea că veţi câştiga. Totul se răsplăteşte”, a spus botoşăneanul.

Biletul, care a costat 5.50 lei, a fost jucat la o agenţie din Bucecea.

Deja ai votat!