Bunică cu copilul în brațe lovită în plin pe trecerea de pietoni (video)

O bunică cu nepotul în braţe a fost lovită în plin de o maşină în timp ce traversa, pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului. Accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni de pe Calea Națională, de la intersecția cu Octav Onicescu. Paradoxal, femeia, în vârstă de 52 de ani, a fost acroşată chiar în timp ce îi povestea copilaşului de doi ani că strada se traversează doar când semaforul indică culoare verde, deoarece atunci este sigur.

Femeia traversa strada prin dreptul agenţiei CFR din zonă, pe culoarea verde a semaforului, moment în care a fost lovită de un autoturism marca Ford, condus de un tânăr de 21 de ani. Autoturismul venea dinspre Onicescu și a virat stânga spre gară. „Eu ştiu că aveam verde când am intrat în intersecţie. Nu ştiu la pietoni ce culoare era, dar eu am intrat pe verde”, a încercat şoferul să le explice poliţiştilor.

Bunica a fost lovită în plin de autoturism, nepoțelul de doi ani fiind aruncat din brațele acesteia. În urma unui apel la 112 la faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă. După ce a primit primul ajutor, femeia a fost preluată de cadrele medicale și transportată la Urgențe cu mai multe leziuni. „De la locul accidentului am preluat o victimă care prezenta un politraumatism prin accident rutier, un traumatism cranian acut deschis cu o plagă în regiunea occipitală şi un traumatism la nivelul coloanei cervicale. De asemenea, prezenta multiple escoriaţii. A fost stabilizată şi transportată la Urgenţe pentru mai multe investigaţii”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Din fericire, copilul a scăpat doar cu o sperietură. Şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

 

Deja ai votat!