Daniel Câşlariu a lansat Campania „Ghiozdănel”

Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani a demarat o nouă campanie destinată sprijinirii copiilor din mediul rural ale căror aripi sunt îngreunate de sărăcie. Campania „Ghiozdănel” vizează asigurarea de ghiozdane cu rechizite pentru copiii din mediul rural.

Efortul financiar pentru noi, nu este unul covârșitor, pentru un ghiozdănel cu rechizite se poate aloca o sumă de 150 de lei. Însă, pentru familiile fără venituri din mediul rural botoșănean înseamnă extrem de mult. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sâmbăta, 21 august, vom merge în comuna George Enescu, unde am identificat 20 de familii defavorizate care au în grijă copii, în unele cazuri și câte 7 și vor primi alimente, dulciuri, hăinuțe și jucării. Vârstele copiilor sunt cuprinse între 1 și 17 ani, însă extrem de mulți au vârstă școlară și astfel luna viitoare vor avea nevoie de un bagaj minim pentru începerea școlii.

Este nevoie de 50 de ghiozdane cu rechizite pentru tot atâția copii din mediul rural. Singur nu pot face asta, ci doar alături de dumneavoastră, botoșănenii mei care de-a lungul anilor ați răspuns la fiecare strigăt de ajutor venit din partea mea. Eu sunt un simplu mesager, al copiilor cărora le-a fost răpită copilăria, al bătrânilor abandonați în case sau al persoanelor care au diverse afecțiuni medicale și nu se pot îngriji singuri. Povara lor devine mai ușoară dacă noi, toți ceilalți preluăm câte puțin, prin ajutorul pe care îl putem oferi semenilor noștri”, a transmis Daniel Câşlariu.

Cei care doresc să se implice în această nouă campanie umanitară au la dispoziţie următoarele conturi ale Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani:

RO03BTRLRONCRT0530156401 (lei)

RO50BTRLEURCRT0530156401(euro)

RO08BTRLGBPCRT0530156401 (lire sterline).

Codul Swift BTRLRO22.

Persoanele care doresc să se ocupe personal de cumpărarea ghiozdanelor cu rechizite sunt rugate să-l anunţe ulterior pe Daniel Câşlariu, pentru ca el să ducă aceste daruri la copiii care au nevoie de ajutor.

Deja ai votat!