O tânără botoşăneancă din Italia își caută mama biologică în judeţ

O tânără din Italia, care a trăit primii ani din viața sa într-un orfelinat din Botoşani și apoi a fost adoptată, își caută mama care i-a dat viață și frații biologici, motiv pentru care a lansat un apel prin intermediul binecunoscutei pagini de socializare „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Tânăra spune că s-a născut la Dorohoi, iar originile familiei ar fi din Darabani.

„SALUTARI DIN ITALIA.
Mā numesc Petronela și sunt nāscutā la data de 24 iulie 1987 în Dorohoi judetul Botoşani. Sunt în cāutarea mamei mele care se numește Calancea Viorica. Din spusele părinților mei adoptivi am crescut la orfelinat în Botoşani până la vârsta de 3 anişori de unde am fost adoptatā mai apoi de acești oameni minunați.

Din actele pe care le dețin știu cā mama ar fi din Darabani și aș mai avea un frate, iar de tatā nu am fost recunoscutā în acte dar știu cā se numea Gheorghe Pavăl (Pavel).

Eu am fost personal în Darabani, dar nu am reușit sā îmi gāsesc mama, însā am descoperit cā tatāl meu este decedat şi ar mai fi avut 2 copii cu a doua soție, pe nume tot Viorica. Chiar dacā nu am fost recunoscutā de tatāl biologic și nu mai este în viaţă, aş avea dorinţa sā il pot vedea mācar într-o fotografie.

Aș dori sā mentionez ca semn particular, am sprâncenele ridicate în sus, aşa-zis „aripi de pasăre”, semn care l-au moştenit şi copiii mei.

Scriu cu emoţii acestei pagini în speranţa cā cineva mā va ajuta sā îmi gāsesc mama si frații.
De aceea vā rog sā DISTRIBUIȚI anunțul meu în numār cât mai mare, numai cu ajutorul vostru oameni buni sper sā reușesc.
Vā MULTUMESC TUTUROR!”, este mesajul plin de emoţie postat de dorohoiancă în urmă cu puţin timp.

Deja ai votat!