Sinucigaș salvat în ultima clipă de un polițist botoșănean

foto Vasluianul.ro

Un tânăr polițist din Botoșani a salvat de la moarte un bărbat de 66 de ani, din județul Vaslui. Potrivit publicației Vasluianul.ro, evenimentele s-ar fi petrecut marți, pe 17 august a.c., când un agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Roșiești – Secția 7 Poliție Rurală Banca (județul Vaslui) a intervenit pentru a salva viața unui bărbat care anunțase că intenționează să se sinucidă.

Polițistul, Prisăcaru Andrei-Vlăduț, de 23 de ani, originar din comuna George Enescu (județul Botoșani), împuternicit șef de post în comuna vasluiană, sprijinit de un membru al familiei, a reușit să-l găsească la timp pe bărbat, a tăiat sfoara cu care acesta intenționa să se spânzure și i-a acordat victimei primul ajutor.

Potrivit publicației vasluiene, victima a fost preluata de un echipaj al ambulanței, care a transportat-o la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Prisăcaru Andrei-Vlăduț este absolvent al promoției decembrie 2019 a Școlii Naționale de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina.

Intervenția a avut loc după ce în seara zilei de 16 august a.c., soția bărbatului a apelat la ajutorul polițiștilor, aflând despre intențiile acestuia. Bărbatul ar fi fost căutat toată noaptea de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca și ai Serviciului de Investigații Criminale Vaslui și a fost găsit în ultima clipă.

 

Deja ai votat!