Incident grav la Cornişa: solista unei trupe a căzut pe scenă (video)

Incident grav în prima seară a festivalului Family Fest de la Cornişa. Solista unei trupe de muzică a căzut pe scenă spre şocul colegilor săi şi al organizatorilor.

Așa cum era programat pentru prima zi de spectacole, pe scena amplasată la Cornișa a urcat, joi seară, trupa Los Anonimos. Paola Nicorescu-Ghiviriga, solista trupei, a fost, însă, victima unui grav accident. La scurt timp după ce a început momentul trupei, solista, încălţată cu o pereche de pantofi cu tocuri foarte înalte, s-a dezechilibrat şi a căzut pe scenă în timpul reprezentaţiei. Aceasta a căzut pe spate. Tânăra a rămas câteva momente inertă întinsă pe scenă, până când i-au sărit în ajutor colegii de trupă. Într-un târziu au apărut şi paramedicii din zona scenei, care au întrebat-o cum se simte. Iniţial tânăra a încercat să continue concertul, dar nu a mai putut, astfel că a fost scoasă în culise pe braţe, de doi colegi.

Tânăra a primit îngrijiri timp de aproape 15 minute în culise, timp în care colegii ei au continuat reprezentaţia. Ulterior aceasta s-a întors pe scenă, de această dată încălţată cu pantofi sport şi a cântat aşezată pe marginea scenei tot concertul. La final a fost ajutată să se ridice de doi bărbaţi şi a părăsit scena de care nu va uita prea curând.

Membrii trupei vor stabili dacă organizatorii evenimentului poartă vreo vină în modul în care a fost ansamblată scena sau de vină au fost încălţările buclucaşe ale tinerei.

Trupa ”Los Anonimos”, a apărut în primăvara anului 2011

Muzica celor de la ”Los Anonimos” îmbină exoticele acorduri de gipsy-flamenco cât si ritmurile balcanice, din acest punct de vedere fiind singura formație de acest gen din peisajul muzical românesc. Trupa s-a făcut cunoscută prin concertele exceptionale ce au avut loc în diferite cluburi din țară sau la evenimentele hi-class. În toate aparițiile scenice, ”Los Anonimos” propagă o atmosferă incendiară, distracția atingând valențe foarte înalte, fiind astfel considerată ”O trupa de Show”, motiv pentru care band-ul este foarte des invitat în platourile emisiunilor de divertisment. În repertoriul lor găsim cele mai cunoscute cover-uri românești și internaționale dar și melodii proprii, care prin simplitatea si farmecul lor, sensibilizeaza ascultatorii.

1. Geo Pahome – solist vocal
2. Paola Nicorescu-Ghiviriga – solista vocala
3. Alexandru Slatinaru – clape
4. Bogdan Aflorei – chitara electrica
5. Iuli Stoica – chitara bass
6. Mircea Harabagiu – tobe
7. Adrian Bulai – trompeta
8. Bogdanel Mantu – percutie
9. Andrei Anghel – clarinet & saxofon
10.Sorin Gaburoi – trombon

Deja ai votat!