Mihaela Huncă, despre schimbarea din funcţie – „Eu rămân la catedră alături de copii”

La scurt timp după ce a aflat că nu va mai conduce Palatul Copiilor, Mihaela Huncă a transmis că, în ultimele luni, singura politică a Palatului Copiilor Botoșani a fost asigurarea accesului la activitățile instituției în mod egal a tuturor copiilor și elevilor botoșăneni, atât din municipiu, cât și din mediul rural. Potrivit oficialului, porțile Palatului au fost deschise în permanență pe timpul școlii,  cât și în vacanțe. „Poate pentru prima dată și elevii din mediul rural au putut participa la activitățile și cursurile ce s-au desfășurat  la Palatul Copiilor. Au fost organizate spectacole, concursuri pentru copii, ateliere, cursuri, proiecte și jocuri, în urma cărora s-au descoperit noi talente și s-au perfecționat cele deja consacrate. A fost o perioadă bogată în activități prin care elevii noștri s-au implicat activ atât în viața culturală, cât și în cea socială a Botoșaniului.

Nu este o surpriză pentru mine faptul că actuala inspectoare generală adjunctă, probabil viitoarea inspectoare generală, nu dorește, din motive numai de ea știute, să continui coordonarea activității care s-a dovedit a fi eficientă și productivă.

 Eu rămân la catedră alături de copii, alături de elevii mei, de care nu m-am despărțit niciodată. Consider că  a fi profesor este cea mai plină de satisfacții și cea mai frumoasă meserie  din lume!

Le mulțumesc colegilor mei, întregii echipe de la Palatul Copiilor Botoșani, alături de care am putut face lucruri atât de minunate pentru toți copiii botoșăneni!”, a mai transmis Mihaela Huncă.

Deja ai votat!