Tânărul care a lovit o poliţistă, eliberat de judecători

Judecătorii botoşăneni au decis să respingă propunerea procurorilor, de arestare preventivă a tânărului care a lovit o poliţiştă. Potrivit instanței de judecată, acesta părăsește arestul Poliției, dar ajunge în arest la domiciliu.

Agenta de la Poliţia municipiului Botoşani fost lovită, vineri după-amiază, în timpul unei intervenţii care viza încătuşarea bărbatului respectiv, care era recalcitrant.

Echipajul de poliţie intervenea pentru aplanarea unui scandal produs în faţa unui bar din municipiul reşedinţă de judeţ. În timpul acţiunii, bărbatul care urma să fie încătuşat a lovit poliţista, iar mai multe persoane aflate la faţa locului au încercat să împiedice agenţii să intervină.

Solutia pe scurt: „Respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 3520/P/2021 privind luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul Cancel Antonin. În baza art. 227 alin. 2 raportat art. 202 alin. 4 lit. d Cod procedură penală și art. 218 Cod procedură penală dispune luarea faţă de inculpatul Cancel Antonin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj, faptă prev. şi ped. de art. 257 alin. 1, 4 raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal, a măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o durată de 30 zile, începând cu data de 22.08.2021, până pe data de 20.09.2021, inclusiv”

Deja ai votat!