Peste 700 de locuri de muncă vacante în județ

Și în această săptămână botoșănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție peste 700 de slujbe vacante. Astfel, potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM) acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Direcția de Sănătate publică caută consilier administrație publică-principal. Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor economice, specializarea economie generală, contabilitate și informatică de gestiune sau în științe administrative, dar și experiență de minimum cinci ani. Salariul oferit este de 5.245 lei. De asemenea, se caută și inspector de specialitate în administrație publică -debutant. Doritorii trebuie să aibă studii superioare în medicină sau științe juridice, specializarea drept. Salariul oferit este de 4.843 lei.

Printre ofertele de muncă se numără și cel de specialist resurse umane, administrator rețea IT, economist sau tehnician dentar. De asemenea, sunt oferte și în domeniul construcțiilor. Astfel, se caută zidar, zidar-tencuitor, fierar betonist, dulgher sau faianțar.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!