Trei îndrăgiţi artişti au primit titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Botoşani

Trei îndrăgiţi artişti botoşăneni au primit ieri distincţia de Cetăţean de Onoare al Municipiului Botoşani, în cadrul Festivalului Family Fest, organizat în Parcul de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa.

Primarul Cosmin Andrei, secondat de consilierul municipal Daniela Trişcă Vicol, au înmânat distincţia artiştilor Daniela Condurache, Elena Mândrescu și Ioan Cobâlă, cei care sunt adevăraţi ambasadori ai Botoşaniului.

Mulțumim că ne cântați și ne încântați de zeci de ani! Ioan Cobâlă – maestru printre oameni, romantic întârziat ce a transformat bagheta într-o armă cu care a cucerit lumea; Elena Mândrescu – distincție, sensibilitate și credință, a dat valoare de maramă cu o mare grație ștergarului botoșănean din zona Ungurenilor; Daniela Condurache – originalitate și spontaneitate, este o mare iubitoare și păstrătoare a graiului din zona unde s-a născut”, a transmis Daniela Trişcă Vicol.

Titlul de Cetăţean de Onoare, acordat prin votul consilierilor municipali, reprezintă aprecierea comunităţii botoşănene pentru talentul, munca şi dăruirea cu care Daniela Condurache, Elena Mândrescu şi Ioan Cobălâ ajung la sufletul românilor, prin muzica populară. Emoționați, cei trei artiști au mulţumit tuturor celor care s-au gândit să le răsplătească în acest mod activitatea de zeci de ani.

Deja ai votat!