Adolescentă la un pas de moarte după ce s-a aruncat într-o fântână

Foto arhiva

O tânără, în vârstă de 16 ani, din satul Storești, comuna Frumușica, a fost salvată în ultima clipă, după ce a încercat să îşi pună capăt zilelor într-un mod cumplit. Totul s-a întâmplat duminică noapte, după o misiune contracronometru a pompierilor botoșăneni. Alarma a fost dată chiar de mama fetei, după ce minora s-a aruncat într-o fântână din apropierea casei. Femeia a auzit zgomotul în momentul în care fata a aterizat în apă, aceasta sărind în picioare. Din fericire, apa nu era foarte adâncă.

În urma unui apel la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi și o ambulanță aparținând Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La sosirea forțelor de intervenție, fata era conștientă, dar se plângea că o doare un picior și îi este frig, întrucât stătea în apa până la genunchi. „Cu ajutorul unei scări, unul dintre salvatori a coborât în fântâna adâncă de peste patru metri și a ajutat-o să ajungă la suprafață”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Copila a fost preluată de un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. „Tânăra a ajuns în serviciul nostru policontuzionată prin cădere în fântână,  tentativă de suicid. A fost stabilizată hemodinamic, fiind în afara oricărui pericol”, a spus un asistent din cadrul Secţiei de Pediatrie Botoşani.

Urmează ca polițiștii să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul.

Deja ai votat!