Copil rănit grav într-un accident de bicicletă

Un copil, în vârstă de 15 ani, a ajuns în stare gravă la Iaşi, după un accident cumplit la joacă.

Băiatul, din Corni, se plimba cu bicicleta pe un drum din localitate, încercând să se bucure de ultimele zile de vacanţă. La un moment dat, însă, când rula cu viteză foarte mare, s-a dezechilibrat şi a căzut lovindu-se mai întâi de ghidon, după care de asfalt.

Mai mulţi vecini care au văzut incidentul au sunat imediat la 112, pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic, care a preluat copilul şi l-a transportat la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. „Copilul a ajuns în serviciul nostru prezentând un politraumatism prin accident rutier. După examenele radiologice de specialitate, acesta a fost diagnosticat cu un traumatism cranian acut deschis, fractură cu fragmentare a unui os cranian, contuzie pulmonară, pneumotorax, cu observaţie fractură de corp vertebral”, a precizat un medic din cadrul unităţii sanitare.

Ulterior, din cauza multiplelor traumatisme şi leziuni, medicii au decis trimiterea copilului la Iaşi, acesta fiind direcţionat cu o ambulanţă la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” Iaşi.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au demarat o anchetă.

Deja ai votat!