Casa Județeană de Pensii face angajări pentru recalcularea pensiilor

Casa Județeană de Pensii (CJP) Botoșani scoate la concurs 19 posturi pe perioadă determinată, în cadrul acțiunii care are ca scop recalcularea dosarelor de pensii din sistemul public. Astfel, la Botoşani, organigrama a fost suplimentată cu 19 posturi dintre care 15 sunt de consilier debutant, iar patru de referent debutant. Cei care vor obţine aceste posturi le vor ocupa până pe 31 decembrie 2022.

Pentru funcţia de consilier se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență în domeniile științe economice, științe juridice sau științe administrative, precum și în domeniile de licență matematică, fizică sau informatică.

Pentru posturile de referent cei interesați trebuie să aibă studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat.

Cererile pentru înscrierea la concurs se depun în perioada 27-30 august, între orele 8.00 – 16.30, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică între orele 8.00 – 12.00. Pe 31 august va avea loc etapa de selecție/verificare a dosarelor. „În termen de o zi lucrătoare de la expirarea etapei de selecție se va publica, prin afișare la sediu și pe site-ul instituției, lista candidaților admişi în vederea susținerii probei scrise”, au transmis reprezentanții CJP.

Proba scrisă a concursului, sub formă de grilă, se va desfășura pe 6 septembrie, iar interviul se susține în termen de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Toate informațiile necesare, inclusiv bibliografia de concurs, vor fi afișate, începând de joi, 26 august, atât la sediul instituției, cât și pe site, la adresa http://pensii-botosani.ro/despre-institutie/organizare/cariera/

Deja ai votat!