vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTBotoşănenii pot achiziţiona panouri fotovoltaice în cadrul programului E.ON Solar Home

Botoşănenii pot achiziţiona panouri fotovoltaice în cadrul programului E.ON Solar Home

Botoşănenii care nu vor să primească facturi mari de la furnizorul de energie electrică au la dispoziţie soluția completă E.ON cu panouri fotovoltaice. Lansată anul trecut, E.ON Solar Home – soluția completă cu panouri fotovoltaice destinată clienților casnici – este acum disponibilă în județele Botoşani, Iași, Timiș, Arad, Suceava, Neamț, Vaslui, Bacău, Cluj și Mureș și ar putea fi extinsă și în alte județe din țară. Aceasta poate fi folosită de viitorii prosumatori (producător și consumator, în același timp, de energie din surse regenerabile, soare si vânt – n.r.), care doresc să producă energie verde din energia solară și astfel să își reducă consumul de electricitate din rețea, protejând în același timp mediul.

Potrivit reprezentanţilor E.ON, surplusul de energie electrică care rezultă din panourile fotovoltaice se injectează în rețea și este achiziționat de E.ON, în calitate de furnizor, iar în acest fel clientul obține o reducere a cheltuielilor cu factura de electricitate.

Remarcăm o creștere constantă a interesului clienților noștri de a produce și folosi surse de energie verde, nepoluantă. Anul trecut, când am lansat E.ON Solar Home, am început cu trei județe. La un an de la lansare, soluția este disponibilă în zece județe din aria tradițională a companiei noastre. E.ON Solar Home se pliază perfect pe nevoia de dezvoltare sustenabilă și de aceea ne gândim să o extindem treptat și în alte județe din țară”, a declarat Claudia Griech, director general al E.ON Energie România.

Astfel, soluția E.ON Solar Home include evaluarea locului de consum, întocmirea proiectului tehnic, obținerea avizelor necesare, sistemul de panouri fotovoltaice și montarea acestuia, precum și mentenanța sistemului de panouri fotovoltaice și verificarea instalației electrice, toate acestea fiind realizate de E.ON, în baza contractului încheiat cu viitorul prosumator.

Clienții pot alege durata contractului care poate fi de 1, 3, 5 sau 7 ani, avantajul fiind că ratele lunare sunt fixe, dar plata se poate face și integral. Detalii despre produsul E.ON Solar Home se pot afla accesând eon.ro.

Încurajăm toți clienții care doresc să instaleze acasă o soluție de energie verde să aleagă factura electronică în locul celei tipărite și astfel să contribuim împreună la reducerea amprentei de carbon și la protejarea mediului înconjurător”, a transmis Sorin Munteanu, specialist comunicare externă în cadrul companiei.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta Consiliului Județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...