Botoșăneni morți într-o tragedie rutieră la Bistrița (video)

Doi botoșăneni au murit în urma tragicului accident rutier care a avut loc, în urmă cu o săptămână, în județul Bistrița Năsăud. Mașina în care se aflau cinci botoșăneni s-a răsturnat în afara drumului.

Șoferul, în vârstă de 44 de ani, din Botoșani, a decedat la câteva zile după impactul devastator. O femeie de 64 de ani, din Flămânzi, care a fost rănită în evenimentul rutier, a decedat și ea din cauza leziunilor suferite, după câteva zile de spitalizare.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 21 august, pe DN 17, în localitatea Șieu Măgheruș. Autoturismul se deplasa dinspre Dorohoi spre județul Hunedoara.

Șoferul a rămas blocat între fiarele contorsionate, fiind scos de pompieri fără suflare. După aproximativ 30 de minute, inima bărbatului a răspuns manevrelor aplicate, bărbatul a fost intubat și transportat cu semne vitale la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor și investigațiilor medicale. La câteva zile după accident, din păcate, organele bărbatului au cedat, fiind declarat decesul.

Deja ai votat!