Fetiţă accidentată grav pe marginea drumului

FOTO ARHIVA

O fetiţă de nici şase ani, din Cristeşti, a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident rutier. Micuţa se afla pe marginea drumului, în apropiere de casa părinţilor, iar la un moment dat, prin dreptul micuţei a trecut un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Suceava. Acesta se deplasa pe drumul comunal, dinspre Schit Orăşeni înspre Oneaga, iar în momentul în care a trecut prin dreptul fetiţei, care se deplasa pe partea dreaptă a drumului, pe aceeaşi direcţie de mers, a agăţat-o cu partea laterală a maşinii, aruncând-o în şanţ.

În urma unui apel la 112 la faţa locului a ajuns o ambulanţă. După ce i-au acordat primul ajutor cadrele medicale au transportat-o pe micuţă la Secţia de Pediatrie. „Pacienta a ajuns la Urgenţe cu o ambulanţă. Prezenta un traumatism cranio-facial şi o contuzie de picior drept”, a spus un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţiştii ajunşi la faţa locului. „Rezultatul testării a fost negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Foto: Arhiva

Deja ai votat!