Peste 900 de slujbe disponibile în județ

Vești bune pentru șomerii din Botoșani. Potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) în judeţ sunt 936 de slujbe vacante. Ofertele sunt atât în mediul privat cât şi în sistemul bugetar şi se adresează atât botoșănenilor cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Și de această data cele mai multe slujbe disponibile sunt cele din domeniul construcțiilor, 436, urmate de cele din domeniul confecțiilor, 283, alimentație publică, 68, prelucrarea și conservarea cărnii, 32, și 30 de slujbe în domeniul fabricării de pompe și compresoare. De asemenea, în domeniul serviciilor de administrație publică generală sunt disponibile 24 de locuri de muncă, iar în domeniul transportului rutier de mărfuri botoșănenii au la dispoziție 14 slujbe.

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută director artistic. Persoanele care sunt interesate de această slujbă trebuie să aibă experiență de minimum cinci ani și studii superioare în domeniu. De asemenea, Casa Județeană de Pensii caută referent pensii, asigurări sociale și asistență socială. Cei interesați trebuie să aibă studii liceale finalizate cu diploma de bacalaureat, salariul oferit fiind de 4.097 lei.

Printre ofertele de muncă se află și cele de inginer mecanic, inginer automatist sau inginer geodez, dar și de asistent medical generalist, fiziokinetoterapeut sau asistent medical- balneofizioterapie, balneofiziokinetoterapie și recuperare.

lista locurilor de muncă

 

Deja ai votat!