Adolescentă dispărută de la domiciliu. Polițiștii cer sprijinul populației

La data de 30 august 2021, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de 17 ani, din comuna Unțeni, a părăsit domiciliul în aceeași zi, fără a reveni sau a contacta familia. În urma alertei, polițiștii au declanșat operațiunile de căutare, iar în cursul zilei de astăzi reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au solicitat și sprijinul populației în încercarea de a o găsi cât mai repede.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Botoșani, adolescenta, ROMAN BEATRICE GENOVEVA are circa 1,50 metri înălțime, o greutate de aproximativ 50 de kilograme, ochii căprui și este brunetă cu părul tuns scurt (tip bob).

În momentul în care a plecat de la domiciliu, adolescenta era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, bluza de culoare albă cu model albastru și o geacă neagră.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această minoră, să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!