Spectacol pe scena Teatrului „Vasilache”

În acest sfârșit de săptămână cei mici se vor putea bucura de un spectacol pus în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani. Este vorba despre piesa „Elefănțelul curios”, care va putea fi vizionată joi, 2 septembrie şi vineri, 3 septembrie, de la ora 18:00, iar sâmbătă, 4 septembrie şi duminică 5 septembrie, de la ora 11:00.

„Elefănţelul curios” un spectacol muzical şi interactiv, de Valentin Dobrescu, după o idee de Rudyard Kipling este adresat copiilor mici şi nu numai. Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, muzica este compusă de Constantin Panaite, iar scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu. Din distribuţie fac parte actorii Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Bordianu şi Anamaria Chelaru.
„Vă invităm să urmăriţi povestea unui pui de elefant, pe nume Dodo, care e foarte curios şi vrea să ştie tot ce e şi ce se întâmplă în jurul său. O întrebare neobişnuită (ce mănâncă crocodilul la cină?) ajunge să îi pună viaţa în pericol. Cu toate că trece prin tot felul de întâmplări, concluzia este că totuşi e bine să fii curios”, a transmis Valentin Dobrescu.
Un bilet costă 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.
Deja ai votat!