Tragedie la Jandarmi. Angajat decedat după ieşirea din tură

Angajaţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi sunt în stare de şoc, după ce, unul din colegii acestora a murit, prematur, la doar 44 de ani.

Subofiţerul Marius Repca a ieşit ieri seară din tură de la serviciu şi s-a îndreptat spre casă. Ajuns la domiciliu, acesta a început să se simtă rău, iar la un moment dat, familia a apelat serviciul 112, bărbatul fiind găsit inconştient. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD, cadrele medicale începând imediat să îi acorde acestuia primul ajutor. În scurt timp au ajuns şi echipaje de poliţie şi jandarmi, îngrijoraţi de starea colegului lor, fiind alertaţi de membrii familiei despre starea acestuia.

Din păcate, însă, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de doar 44 de ani. „Am fost solicitaţi pentru un pacient de sex masculin, în comă. În foarte scurt timp de la sosirea echipajului, acesta a intrat în stop cardio-respirator. Au fost imediat începute manevrele de resuscitare cu protocoulul medicamentos aferent. Din păcate, după aproximativ 50 de minute de resuscitare, cordul nu a pornit, fiind declarat decesul”, a precizat medicul specialist în medicina de urgenţă Dănuţ Panaitescu, din cadurl UPU-SMURD.

Potrivit membrilor familiei, bărbatul suferea de o serie de afecţiuni ale aparatului cardio-vascular, medicii suspectând un accident vascular masiv.

Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii.

Dumnezeu să îl ierte!

Deja ai votat!