Ciobani cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut doi soţi (video)

Doi soţi din Prăjeni au ajuns la spital după ce au fost bătuţi crunt de trei ciobani. Agresiunea a avut loc chiar pe un teren al victimelor, care şi-au surprins agresorii cu oile la păscut. Incidentul a avut loc la finele săptămâni trecute, când cei doi soţi, ambii de 51 de ani, s-au deplasat cu o autoutilitară pe un câmp din marginea satului Câmpeni, din comuna Prăjeni, unde au un teren agricol. Acolo au surprins trei persoane, de 26, 42 şi 51 de ani, care se aflau la păscut cu oile chiar în mijlocul culturii. Cei doi le-au spus să părăsească zona, însă ciobanii au reacționat violent și au început să îi lovească cu bâte şi furci. După ce i-au lăsat într-o baltă de sânge, agresorii le-au tăiat şi cele patru cauciucuri de la autoutilitară, după care au părăsit zona.

Cei doi soţi au reuşit să sune la 112, aceştia fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Urgenţe. „Pacienta a fost diagnosticată cu contuzie cot stâng, contuzii cerebrale, de coloană şi toracice. Bărbatul prezenta o contuzie toraco-abdominală, precum şi o fractură la nivelul antebraţului, fiind internat”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor, care au început o anchetă pentru tentativă de omor, iar dosarul a fost înaintat către un procuror. „În cauză, cercetările sunt continuate de către unitatea de parchet competentă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentaivă de omor”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!