Botoșănean arestat după ce a fost prins în flagrant cu canabis. Avea și câteva plante în grădină

La data de 29 august a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Botoșani, au efectuat o percheziție domiciliară, în orașul Flămânzi, la locuința unui tânăr de 20 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că tânărul ar fi comercializat cannabis în orașul Flămânzi, în activitatea de comercializare a drogurilor fiind implicată și o minoră.

„Anterior percheziției, la data de 29 august a.c., a fost efectuată o acțiune de prinderea a acestuia, în flagrant delict, în orașul Flămânzi”, au precizat anchetatorii

În urma percheziției, au fost descoperite plante de cannabis, aflate la maturitate, cultivate în grădina locației, fiind ridicate 500 de grame de fragmente vegetale verzi, ustensile pentru dozarea drogurilor (grinder și cântar electronic), 16 grame de cannabis, precum și 3.000 de lei.

La data de 31 august a.c., tânărul, Marin Ciobanu, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în fața instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile sub acuzația de cultivare, deținere și vânzare de droguri de risc, fără drept.

 

Deja ai votat!