Bătut şi amendat după ce a fugit din carantină

Un bărbat din Flămânzi a avut de două ori ghinion în aceeaşi zi. Acesta trebuia să stea în carantină după ce a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu Covid19, însă nu a respectat măsura de a sta în casă. Ulterior, a ajuns la spital după ce a fost bătut de un vecin cu un pripon de fier.

Şi dacă nu era de ajuns agresiunea, acesta a fost vizitat şi de poliţişti, care, după ce au înregistrat plângerea acestuia, l-au amendat pentru că a părăsit carantina fără voia autorităţilor sanitare.

Incidentul a avut loc la finele săptămânii trecute, când bărbatul, de 39 de ani, a ieşit la un bar din localitate. Pe terasă s-a intersectat cu un vecin, cu care avea mai multe divergenţe, iar între cei doi a izbucnit un scandal în toată regula. Vecinul, în vârstă de 40 de ani, a luat un pripon pe care îl avea cu dânsul şi şi-a lovit adversarul în picior, provocându-i o plagă.

Rănit, acesta a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar poliţiştii au preluat cazul, deschizând un dosar pentru vătămare corporală din culpă. După ce au făcut verificări şi au constatat că victima trebuia să fie acasă i-au aplicat o amendă mai mare decât cea a agresorului său. Acesta din urmă a fost sancţionat cu 1.000 de lei pentru nerespectarea ordinii şi liniştii publice, iar victima cu 2.000 pentru nerespectarea carantinei.

Deja ai votat!