Zeci de posturi scoase la concurs de Spitalul Judeţean

Spitalul Județean „Mavromati” Botoșani a scos la concurs 22 de posturi pe diferite specializări.

Printre funcţiile vacante se numără un post de inginer la Compartiment supraveghere, aparatură medicală și monitorizare firme de mentenanță în cadrul Biroului tehnic ATA, cu concurs pe 21 septembrie, dar şi un post de inginer la Biroului tehnic Serviciul ATA, cu concurs pe 22 septembrie. La Compartimentul centrale termice se caută patru muncitori calificaţi IV – fochist (concurs pe 23 septembrie), iar la Compartimentul spălătorie este disponibil un post de spălătoreasă și unul de lenjereasă (concurs pe 27 septembrie).

La Compartimentul electricieni sunt disponibile două posturi de muncitor calificat-electrician (concurs pe 28 septembrie), la Compartimentul auto un post de șofer (concurs 29 septembrie). De asemenea, pe Secția Chirurgie plastică este disponibil un post de infirmier (concurs 22 septembrie), iar la Laboratorul BFT adulți un post de infirmier (concurs pe 23 septembrie).

La Blocul Operator este disponibil un post de asistent medical (concurs pe 27 septembrie), iar la Secția psihiatrie postcură toxicodependențe un post de infirmier (concurs pe 28 septembrie), Secția Psihiatrie III Acuți un post de infirmier (concurs 29 septembrie).
La Camera de gardă psihiatrie se mai caută un infirmier (concurs 30 septembrie), iar la Compartimentul ATI se caută asistent medical (concurs pe 4 octombrie).

La farmacia spitalului sunt disponibile două posturi de asistent farmacie (concurs pe 5 octombrie), dar și două posturi de asistent la Laboratorul de analize medicale recoltări (concurs pe 6 octombrie).

Dosarele de concurs se depun până pe 13 septembrie.

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!