Spectacol dedicat celor mici la Teatrul „Vasilache”

Și în acest sfârșit de săptămână cei mici se vor putea bucura de un spectacol pus în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani. Este vorba despre piesa „Ursul păcălit de vulpe”, după Ion Creangă care va putea fi vizionată joi, 9 septembrie și vineri 10 septembrie, de la ora 18:00, dar și sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11:00.

Dramatizarea scenică şi adaptarea, dar și regia aparțin lui Valentin Dobrescu, scenografia aparține lui Mihai Pastramagiu, iar muzica Mihaelei-Doina Macovei-Moraru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Alin Gheorghiu, Florin Iftode, Marius Rusu, Oana Asofiei, Andrei Bordianu, Renata Voloșcu și Pavel Petrași.

„A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă povestea, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare. Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!”, a transmis Valentin Dobrescu.
Un bilet costă 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.
Deja ai votat!