Subprefectul USR-PLUS, Magda Oleniuc – „Iau în calcul o eventuală demisie de onoare”

Magda Oleniuc - foto stânga

Subprefectul USR-PLUS de Botoșani, Magda Oleniuc, ia în calcul o eventuală demisie de onoare, în contextul crizei guvernamentale, însă decizia va fi luată în cadrul partidului, în funcție de rezultatul discuțiilor care vor avea loc în cursul zilei de astăzi la Palatul Cotroceni între președintele României, Klaus Iohannis, și liderii USR-PLUS.

„Dacă va fi vorba de așa ceva, îmi voi da demisia de onoare fără nicio problemă”, a spus Magda Oleniuc, care a adăugat că se consultă permanent cu ai săi colegi din partid care dețin funcții similare în celelalte județe ale țării pentru o decizie comună. Asta întrucât nu va fi vorba doar de un act personal, ci o luare de poziție la nivel național. „Așteptăm rezultatul discuțiilor întrucât în funcție de acestea vom ști cum vom proceda în continuare”, a adăugat Magda Oleniuc.

Subprefectul de Botoșani a regretat situația în care s-a ajuns întrucât „criza este defavorabilă pentru toate părțile implicate în coaliția guvernamentală”. „Cred că prin dialog se va găsi o cale care să rezolve situația conflictuală actuală”, a încheiat Magda Oleniuc.

La nivelul Instituției Prefectului Județului Botoșani, PNL deține două funcții, cea de prefect prin persoana lui Dan Nechifor și o funcție de subprefect prin Aneta Gireadă, iar Magda Oleniuc este singurul reprezentat al guvernului din teritoriu susținut de USR-PLUS.

 

 

Deja ai votat!