Bărbat trimis în boxa acuzaților pentru crimă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au dispus miercuri, 8 septembrie a.c., trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a bărbatului care și-a ucis soția, în luna iulie a.c., după care a dormit doua nopți lângă cadavrul femeii. În vârstă de 48 de ani, Iulian Volovaci, din comuna Santa Mare, a fost acuzat de violență în familie sub forma omorului calificat și va răspunde în fața magistraților pentru fapta comisă.

„S-a reținut că, în începând din seara de 12.07.2021 până în seara de 13.07.2021, la diferite intervale de timp, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, inculpatul i-a aplicat concubinei sale, A.G., persoană încadrată în grad de handicap grav (nevăzător), mai multe lovituri cu obiecte contondente și a târât-o, cauzându-i multiple leziuni, care au dus la decesul victimei”, au arătat procurorii.

Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Botoșani însă, până la pronunțarea unei sentințe definitive, bărbatul va beneficia de prezumția de nevinovăție.

 

Deja ai votat!