Botoşănenii mai au două zile la dispoziţie pentru a se înscrie la facultate

Botoșănenii care vor să se înscrie la  la cursurile Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, filiala Botoşani, mai au la dispoziţie două zile pentru a face acest lucru. Astfel cea de-a doua sesiune de înscrieri, care a debutat luni, se va încheia vineri, 10 septembrie.

Înscrierea se poate face online – https://admitere.uaic.ro/filiala-botosani/ sau fizic la Colegiul „A.T. Laurian”, unde au loc cursurile, dar şi la sediul Facultății de Litere din Iași.

Candidații care vor să depună dosarele personal o pot face între orele 9:00-17:00, la sediul filialei din Botoșani (Colegiul Național A.T. Laurian) din strada Nicolae Iorga nr.19 sau la sediul Facultății de litere din Iași. Rezultatele vor fi afișate luni, 13 septembrie.

În prezent mai la filiala Botoşani a UAIC mai sunt disponibile 55 dintre cele 100 de locuri. Trei dintre acestea sunt

Persoanele  interesate mai au la dispoziție  55 de locuri dintre cele 100 puse la dispoziție candidaților din Botoșani. Dintre cele trei programe de studii unul este pentru licenţă, iar celelalte două pentru master.

La prima sesiune 45 de botoşăneni s-au înscris la cursurile Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, filiala Botoşani. Astfel, în urma sesiunii de admitere din iulie, la programul de studii universitare de licență Administrație Publică s-au înscris 30 de candidaţi, dintre care 25 au fost admiși şi cinci respinși. La programul de studii universitare de licență Finanțe şi Bănci s-au înscris 10 candidaţi, la programul de studii universitare de master Drept Privat – 6, iar la programul de studii universitare de master Retorica Discursului Științific, Literar, Jurnalistic, Publicitar şi Electoral – 4.

Deja ai votat!