Doi botoșăneni au fost dați dispăruți de rude. Polițiștii au cerut ajutorul populației

foto arhiva

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați, miercuri, 8 septembrie a.c., cu privire la dispariția a doi bărbați. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani au mediatizat cazurile și au solicitat sprijinul populației pentru localizarea celor doi.

Primul caz a fost înregistrat în comuna Trușești, acolo unde polițiștii au fost anunțați că un bărbat de 43 de ani, din Trușești, care se afla de mai mulți ani in Germania, nu a mai păstrat legătura cu membrii familiei din luna august a.c., iar aceștia nu au mai reușit să-l contacteze până în prezent. FANDACHE DUMITRU are o înălțime de circa 1,70 metri, o greutate de circa 75 kg, este blond șaten, cu ochii albaștri.

Cealaltă dispariție a fost sesizată în comuna Albești, acolo unde un localnic de 45 de ani a anunțat faptul că din data de 5 decembrie 2020 nu a mai reușit să ia legătura cu unchiul său, din aceeași localitate. Cel care nu ar mai fi de găsit ar fi TIMOFTE ROMICĂ, de 62 de ani. Bărbatul are circa 1,70 metri înălțime, părul cărunt tuns scurt și ochii căprui.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la aceste persoane să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a transmis Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Deja ai votat!