Sute de slujbe disponibile în județ

Prima decadă a lunii septembrie reface oferta de locuri de muncă prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani. Astfel, în această săptămână sunt disponibile 815 slujbe pentru botoșănenii șomeri. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare, cât şi pentru cei cu studii medii.

Direcția Generală de Asistență Socială și protecția copilului caută logoped. Persoanele interesate de acest post trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor sociale, specializarea psihologie clinică sau psihopedagogie socială. Și Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă este în căutare de expert extern forța de muncă și șomaj. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare, iar salariul oferit este de 6.031 lei.

Printre ofertele de muncă se află și cele de secretară, operator calculator, tehnician pentru sisteme de detecție, supraveghere video, control acces, asistent manager sau tehnician electronică.

Lista locurilor de muncă aici

Deja ai votat!