Alertă pe străzile oraşului! Un pacient cu Covid a fugit de la Urgenţe şi este căutat de echipajele de poliţie

Mai multe echipaje de poliţie, dar şi cadre medicale, au de a face, vineri seară, cu o situaţie mai puţin obişnuită. Un pacient depistat pozitiv cu Covid a fugit din spital.

Bărbatul a plecat din Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), fiind nevoie de doar câteva momente de neatenţie din partea personalului medical pentru ca pacientul să se facă nevăzut. În vârstă de 28 de ani, tânărul a ajuns la Urgenţe, în urmă cu două zile, din cauza consumului excesiv de alcool şi cu un traumatism acut prin agresiune, cu sângerare la nivelul feţei. Bărbatul a fost extrem de agresiv cu personalul din Urgențe încă din primele momente, acesta cu greu fiind tratat pentru sângerarea cu care a ajuns la spital. Potrivit procedurilor acesta a fost testat și pentru Covid, fiind depistat pozitiv, însă, fiind diagnosticat cu agitaţie psiho-motorie, acesta a fost direcţionat către Secţia de Psihiatrie. Acolo, vineri seară bărbatul a devenit din nou foarte agresiv și a fost solicitată o ambulanţă cu medic pentru a fi adus la Urgențe, pentru un consult ORL, din cauza leziunii la față.

Tânărul a fost transportat la Urgenţe, unde, în momentul în care era preluat de personalul din Urgenţe, profitând de aglomeraţie şi neatenţia cadrelor medicale, acesta s-a făcut nevăzut.

Când au realizat cele petrecute, cei de la Urgenţe au apelat imediat serviciul 112, solicitând ajutorul Poliţiei. Mai multe echipaje au ajuns la spital, după care au pornit în căutarea bărbatului cu Covid, pe străzile din Botoşani.

Deja ai votat!