Sportivii medaliați la Tokyo, premiați de autorități într-un cadru mirific

Luni, 13 septembrie, ora 15, în Codrii lui Eminescu, pe insula din mijlocul Lacului cu nuferi, Consiliul Județean, Consiliul Local și Primăria Botoșani îi vor premia pe sportivii botoșăneni care au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „În cadrul manifestării organizate de către Consiliul Județean Botoșani au fost pregătite mai multe surprize, printre care și canotoare de legendă originare din județ”, se arată într-un comunicat de presă emis de CJ Botoșani.

În luna august a.c., consilierii județeni au votat premierea celor doi sportivi botoșăneni medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Simona Radiș și Mugurel Semciuc. Astfel, potrivit hotărârii adoptate, Simona Radiș, care a obținut medalia de aur făcând parte din echipajul dublu vâsle feminin, va primi 10.000 de lei, iar Mugurel Semciuc, medaliat cu argint în cadrul echipajului masculin de patru rame fără cârmaci, va fi premiat cu 7.500 de lei.

Tot în luna august, Consiliul Local Botoșani a decis a cei doi sportivi, dar și antrenorii care i-au descoperit, să devină cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani.

 

Deja ai votat!