Angajări din sursă externă în Poliție. 10 posturi scoase la concurs de IPJ Botoșani

sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani face din nou angajări din sursă externă, în încercarea de a reduce cât mai repede deficitul de personal. Astăzi, IPJ Botoșani a scos la concurs 10 posturi de ajutor șef de post în comunele Albești, Răuseni, Sulița, Dimăcheni, Leorda, Lozna, Havârna, Drăgușeni, Hănești și Santa Mare.

Înscrierile se fac on-line, la sediul IPJ Botoșani, în perioada 13 – 24 septembrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul IPJ Botoșani, la Rubrica Carieră / Posturi scoase la concurs sau accesând link-ul https://bt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-pentru-ocuparea-a-10-zece-posturi-vacante-de-ajutor-sef-de-post-din-cadrul-inspectoratului-de-politie-judetean-botosani-specialitatea-ordine-publica-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaților declarați „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.

Concursul face parte dintr-o campanie declanșată la nivel național de către Inspectoratul General al Poliției Române, care a scos la concurs în total 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă.

 

Deja ai votat!