Angajările din sursă externă au blocat site-ul IGPR

Anunțul făcut astăzi de Inspectoratul General al Poliției Române cu privire la concursul organizat pentru încadrarea directă, din sursă externă, a 412 agenți pentru posturile de ajutor șef de post a dus la blocarea site-ului instituției. Din cauza numărului mare de accesări, site-ul www.politiaromana.ro a început să funcționeze extrem de greu și cu sincope. Din acest motiv, mulți dintre cei interesați nu au reușit să afle condițiile privind participarea la concurs.

Cum și site-ul IPJ Botoșani se află pe aceeași platformă, probleme au întâmpinat și botoșănenii care au fost interesați să afle calendarul concursului, modalitatea de desfășurare a examenului și celelalte aspecte privind bibliografia.

Din aceste motive, „Monitorul de Botoșani” pune la dispoziția celor interesați anunțul făcut de IPJ Botoșani în cursul zilei de astăzi, luni 13 septembrie, documentul putând fi accesat aici.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) a scos la concurs 10 posturi de ajutor șef de post în comunele Albești, Răuseni, Sulița, Dimăcheni, Leorda, Lozna, Havârna, Drăgușeni, Hănești și Santa Mare. Înscrierile se fac on-line, în perioada 13 – 24 septembrie a.c.

 

Deja ai votat!