Spectacol pus în scenă de actorii Teatrului „Vasilache”

În acest sfârșit de săptămână cei mici se vor putea bucura de un spectacol pus în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani. Este vorba despre piesa „Povestea peştişorului de aur”, după Aleksandr Sergheevici Pușkin care va putea fi vizionată joi, 16 septembrie și vineri, 17 septembrie de la ora 18.00, iar sâmbătă și duminică, începând cu ora 11.00. Reprezentația va avea loc la Cinematograful Unirea din Botoşani .

Regia artistică, dramatizarea şi adaptarea scenică aparțin lui Marius Rogojinschi, iar scenografia şi costumele sunt realizate de Mihai Pastramagiu. Din distribuţie fac parte actorii Cosmin Tanasă, Adelina Cojocariu, Pavel Petraşi și Oana Asofiei.

Un bilet costă 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Deja ai votat!