Hoți de porumb prinși cu ajutorul dronei

foto agrointel.ro

Un fermier din județul Botoșani și-a recuperat porumbul furat cu ajutorul polițiștilor. Pentru prinderea făptașilor, fermierul s-a folosit însă și de drona pe care o avea. Cazul a ieșit la iveală după ce publicația online Agrointel a prezentat întreaga poveste.

De loc din Podriga, Dumitru Chiaburu cultivă mai multe suprafețe de teren cu tot felul de culturi. Zilele trecute, el a mers la o suprafață de teren cultivată cu porumb și a realizat că hoții au dat iama în lan. A sunat la poliție, după care a ridicat drona pe care o avea pentru a verifica zona, reușind să-i observe pe hoții care fugeau cu căruța plină de porumb. „Din păcate, în comuna Știubieni sunt și astfel de specimene care fură și distrug munca oamenilor. Mulțumesc Poliției Române! A durat doar treizeci de minute și au fost prinși!”, a povestit fermierul pe pagina sa de socializare.

Fermierul s-a arătat deranjat, nu de paguba produsă de hoți, ci de faptul că aceștia efectiv au călcat cu căruța o suprafața importantă de porumb pe care l-au distrus.

 

Deja ai votat!