Târg de weekend deschis pentru botoșăneni

Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost luată astăzi cu asalt de producătorii agricoli din județ, care și-au expus și vândut produsele obținute în cadrul ediției 2021 a „Târgului de weekend – Produs din Botoșani”, organizat de către Direcția Județeană pentru Agricultură (DAJ)
La deschiderea oficială a Târgului au fost prezenți reprezentanți ai conducerii județului și deputatul Costel Șoptică vicepreședinte al Comisiei de Agricultură CDEP. Directorul DAJ Botoșani, Cristian Delibaș, a dat pe rând cuvântul oficialilor prezenți.

Acțiunea se dorește a fi un semnal adresat atât producătorilor locali, cât și consumatorilor, prin care DAJ BOTOȘANI asigură toată disponibilitatea, în vederea încurajării consumului de produse locale. Botoșănenii vor avea astfel din nou posibilitatea să achiziționeze legume și fructe proaspete de sezon, dar și produse tradiționale atestate din Botoșani, direct de la producătorii locali”, a transmis Cristian Delibaș, directorul Direcției pentru Agricultură.

Pentru a crea o legătură directă între producătorii și consumatorii din județul Botoșani, precum și pentru o mai bună promovare a produselor agroalimentare locale, Direcția  pentru Agricultură (DAJ), împreună cu Instituția Prefectului și Primăria Municipiului Botoșani, organizează „Târg de week-end Produs din BOTOȘANI – ediția 2021“.

Târgul va continua în perioada 25-26 septembrie, 02-03 octombrie și în weekendul de pe 09-10 octombrie, în fața Palatului Administrativ, din Piața Revoluției nr. 1-3.

Evenimentele se vor încheia pe 10 octombrie.

Deja ai votat!