Distincţie municipală pentru Vlad Plăcintă, salvatorul de inimi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei „Salvează o inimă”, va deveni Cetăţean de Onoare al Municipiului Botoşani. Cosmin Andrei, primarul municipiului, va iniţia în acest sens un proiect de hotărâre, care va fi înaintat deliberativului local, în şedinţa de la finele lunii septembrie. Demersul edilului are la bază activitatea prodigioasă a președintelui Asociaţiei „Salvează o inimă”.

Vlad Plăcintă a înfiinţat Asociaţia „Salvează o inimă” pe 12 decembrie 2012. Cu 12 milioane de euro – fonduri adunate din donații și mai mult de 500 de beneficiari, Asociația „Salvează o inimă” se implică în campanii de salvare a copiilor, în special a celor cu malformații grave, oferindu-le șansa la o viaţă normală. Vlad Plăcintă a sprijinit foarte mult şi spitalele botoşănene, încă din debutul actualei crize sanitare. Mai mult, el se implică şi în Proiectul „Casa Nicolae”, demarat de Asociaţia „HAPPY”, care presupune amenajarea unui cămin pentru zeci de persoane fără adăpost.

Astăzi, 20 septembrie, Cosmin Andrei s-a întâlnit cu Vlad Plăcintă, discuţia fiind axată pe campaniile umanitare de succes derulate până acum.

Mulți copii și-au recăpătat zâmbetele, mulți părinți și-au redobândit speranța, bineînțeles, și cu sprijinul acestui om care a dovedit în repetate rânduri că lucrează pentru oameni. În acest fel, ne manifestăm și noi aprecierea pentru implicarea sa în sprijinirea și ajutorarea semenilor”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deja ai votat!