Peste 800 de slujbe disponibile în județ

Și în această săptămână botoșănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 860 de slujbe vacante. Astfel, potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM) acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Patronatul Național Român-filiala Botoșani caută asistent manager. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare. De asemenea, este disponibil și un post de secretară, în acest caz, doritorii trebuie să aibă studii liceale. Și Spitalul Județean de urgență Mavromati Botoșani caută asistent medical generalist. Persoanele interesate trebuie să aibă postliceală, iar salariul oferit este de 3.750 lei.

Printre ofertele de muncă se numără și cele de referent de specialitate marketing, secretar literar, tehnician mecanic sau actor. De asemenea, sunt oferte și în domeniul construcțiilor. Astfel, se caută zidar, zidar-tencuitor, fierar betonist, dulgher sau faianțar.

Lista locurilor de muncă.

Deja ai votat!