Accident în centrul orașului. Un tânăr a fost rănit

Un tânăr care a urcat la volanul unui autoturism, deși avea permisul de conducere suspendat, a fost implicat luni seară (n.r. – 20 septembrie a.c.) într-un un accident produs chiar în centrul orașului. În vârstă de 19 ani, tânărul din municipiul Botoșani conducea autoturismul pe Calea Națională, iar în intersecția cu strada Marchian ar fi pătruns pe culoarea roșie a semaforului, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Botoșani.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, șoferul de 21 de ani a fost rănit și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Anunțați de producerea accidentului printr-un apel pe 112, polițiștii rutieri au ajuns la fața locului, iar în urma verificărilor au stabilit că tânărul de 19 ani avea dreptul de a conduce autoturisme suspendat.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani.

 

Deja ai votat!