Drum județean reabilitat. Asfalt proaspăt pe o distanță de 5 km

Un tronson de 5,3 kilometri din drumul județean 208C, care face legătura între satul Mesteacăn (comuna Corni) și Vorona, este reabilitat în aceste zile prin turnarea unui nou strat de asfalt. Lucrările ar urma să se finalizeze la sfârșitul acestei săptămâni. „Acest drum are nevoie urgentă de lucrări de întreținere în condițiile în care pe aici se transportă majoritatea materialului de balastieră pentru alte investiții importante ale infrastructurii județene – Drumul Strategic și modernizarea drumului Botoșani – Târgu Frumos”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

La rândul său, vicepreședintele CJ Dorin Birta a precizat că lucrările de întreținere, de turnare a covoarelor asfaltice pe drumurile județene vor continua conform programului angajat în momentul aprobării bugetului din acest an. „Botoșănenii merită drumuri decente și am convingerea că în cel mai scurt timp vom reuși să aducem județul în topul național privind calitatea infrastructurii rutiere”, a spus Dorin Birta.

Consiliul Județean a bugetat în acest an bani pentru refacerea covoarelor asfaltice pentru aproximativ 30 de kilometri de drumuri județene.

 

 

Deja ai votat!