Iulian Rotariu continuă să fie lider în Ultra Bolivia Race

Pompierul botoșănean Iulian Rotariu continuă evoluția de excepție în America de Sud. În cea de a doua etapă a cursei „Ultra Bolivia Race”, el a reușit să-și domine din nou toți adversarii, încheind competiția tot pe locul I.

De data aceasta, Iulian Rotariu a terminat etapa cu numai 4 minute înaintea principalului său adversar, germanul Sascha Gramm, care s-a clasat tot pe treapta a doua a podiumului, însă la timpul general diferența dintre cei doi se mărește de la o etapă la alta. Astfel, în etapa de ieri, 21 septembrie, Iulian Rotariu a parcurs cei 27 de kilometri dintre Salar de Coipasa și Alcaya în numai două ore, 54 de minute și 30 de secunde.

Organizată de Canal Aventure, cursa se va desfășura în perioada 20 – 26 septembrie a.c. concurenții urmând să parcurgă o distanță totală de 220 de kilometri, în şapte etape. Deși inițial s-au înscris în cursă 17 ultramaratoniști, la start s-au aliniat doar 15 sportivi, printre care și o femeie, dar acum au mai rămas doar 14. Iulian Rotariu este singurul român participant la această competiție.

 

Deja ai votat!